Βήμα Διαλόγου για τις Εθνικές Εκλογές : Το νέο πολυδιάστατο πρόγραμμα Erasmus+ (20/06/2019)

Τα οφέλη του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ αναδεικνύει η εκπομπή «Βήμα Διαλόγου για τις Εθνικές Εκλογές», με την Αλεξία Κουλούρη, απόψε στις 23:00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων. Το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές, εγγεγραμμένους σε Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, σε όλα τα επίπεδα σπουδών, να μετακινηθούν για σπουδές σε συνεργαζόμενα Ιδρύματα του εξωτερικού.

Αντίστοιχη δυνατότητα μετακίνησης, για διδασκαλία και επιμόρφωση σε φορείς του εξωτερι­κού, δίνεται και στο Διδακτικό και Διοικητικό Προσωπικό Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία σε νέους και νέες, ανεξάρτητα από το αν έχουν φοιτητική/ σπουδαστική ιδιότητα, να μετακινηθούν στις ευρωπαϊκές χώρες και τις χώρες-εταίρους του προ­γράμματος, μέσω ανταλλαγών νέων, εθελοντισμού και σεμιναρίων διακρατικών συνεργασιών.

Στο στούντιο, η Κλημεντίνη Διακομανώλη – Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Τύπου της Αντι­προσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Ελένη Σορολιού – Εκπρόσωπος του Ι­δρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) – Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, ο Μιχάλης Σαρίκος, Υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων για νέους – Connectyour City, μέ­λος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας IASIS και η Αντέσα Ζαντία, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με εμπειρία στο πρόγραμμα Erasmus+ και μέλος του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελ­λάδα, αναδεικνύουν όλες τις πτυχές αυτού του πολυδιάστατου ευρωπαϊκού προγράμματος.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>