Βιβλιοβούλιο : Καλεσμένη η Βασιλική Πέτσα (02/12/2018)

Το «Βιβλιοβούλιο» είναι μια παρεμβατική εκπομπή, που δίνει έμφαση στην επι­καιρότητα του βιβλίου, προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

¨ Μέσα από τους ίδιους τους συγγραφείς, οι οποίοι θα μιλούν στο δημοσιογράφο Μανώλη Πιμπλή, για τα τελευταία τους βιβλία, για το θέμα που αναπτύσσουν, για τα συγγραφικά τους στοιχήματα, για τη συγγραφική μέθοδο που ακολούθησαν αλλά και για το γενικό­τερο λογοτεχνικό περιβάλλον, τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο, για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

¨ Μέσα από τη γρήγορη περιδιάβαση στις νέες κυκλοφορίες, με τη βοήθεια της δημοσιο­γράφου Σταυρούλας Παπασπύρου. Μια περιδιάβαση σε βιβλία που διαβάσαμε, σε βιβλί­α που μας άρεσαν και πιστεύουμε ότι αξίζει ο κόπος να διαβαστούν από το κοινό.

¨ Μέσα από την κριτική του Βαγγέλη Χατζηβασιλείου, που διαλέγει ένα βιβλίο ανά εκπο­μπή και το αναλύει σε βάθος.

¨ Μέσα από θέματα γύρω από το ευρύτερο περιβάλλον του κόσμου του βιβλίου, των εκ­δοτών, των συγγραφέων, των βιβλιοπωλών, των μεταφραστών.

Το «Βιβλιοβούλιο» διαβάζει βιβλία πεζογραφικά, ποιητικά, δοκιμιακά και μιλάει γι’ αυτά ανιχνεύοντας και αναζητώντας την ποιότητα, την αναγνωστική απόλαυση, τις νέες τάσεις. Αρ­χισυνταξία-Παρουσίαση: Μανώλης Πιμπλής.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>