Βουλής Βήμα: (Νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας)(21/02/2019)

Τις προωθούμενες ρυθμίσεις για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια, θα αναδείξει η εκπομπή «Βουλής Βήμα» που θα μεταδοθεί απόψε στις 23:00. Η συζήτηση εστιάζει στο σχέδιο της Κυ­βέρνησης για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο θα διαδεχθεί το νόμο Κατσέλη και το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση με τους θεσμούς.

Στο στούντιο οι βουλευτές Χαρά Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ), Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγω­γής και Εμπορίου, Νότης Μηταράκης (Ν.Δ.), Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Γιάννης Κου­τσούκος (Δημοκρατική Συμπαράταξη) Τομεάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Ασφάλισης και Μάριος Γεωργιάδης (Ένωση Κεντρώων), Αντιπρόεδρος της Βουλής, συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη για την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και την αντιμετώπιση του ζητήμα­τος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και αναδεικνύουν την επικείμενη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς την εφορία, αλλά και τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr