Βουλής Βήμα : Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές (18/04/2019)

Αυτή την Πέμπτη, 18 Απριλίου, η εκπομπή «Βουλής Βήμα» καταγράφει τις εργασίες της τε­λευταίας συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την παρούσα σύνθεσή του. Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η Αλεξία Κουλούρη συναντά Έλληνες και ξένους ευρωβουλευτές. Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019, η συζήτηση εστιάζει στον απολογισμό της τελευταίας πενταε­τίας και στις προκλήσεις για το μέλλον της Ευρώπης, με το βλέμμα στη νέα σύνθεση του Ευρω­παϊκού Κοινοβουλίου.

Προσκεκλημένοι οι ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Συνομοσπονδιακή Ομάδα Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/ Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών, Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη (Ν.Δ.) – Κοινο­βουλευτική Ομάδα ΕΛΚ (Χριστιαvoδημοκράτες), Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ – Κύπρος) – Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών και Κώστας Τσουτσοπλίδης – Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊ­κού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Παρεμβαίνουν οι ευρωβουλευτές Manfred Weber – Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊ­κού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιανοδημοκράτες), Gabriele Zimmer – Συνομοσπονδιακή Ομάδα Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών και Sajjad Ka­rim (Ηνωμένο Βασίλειο) – Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>