Βουλής Βήμα : Τα φλέγοντα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (22/10/2019)

Τα συμπεράσματα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης & 18ης Οκτωβρίου βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη, που προ­βάλλεται από το Στρασβούργο, απόψε Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 23.00, στον Τηλεοπτικό Σταθ­μό της Βουλής των Ελλήνων.

Επί τάπητος τίθενται οι εξελίξεις στη βόρεια Συρία, οι επιδιώξεις της Άγκυρας και η απάντη­ση της Ε.Ε., το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, η επόμενη μέρα για την κοινή δήλωση Ε.Ε.- Τουρκίας και η τουρκική προκλητικότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ. Ακόμη οι εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία μετά το γαλλικό βέτο στην ενταξιακή προοπτική της στην Ε.Ε., οι προοπτικές διεύ­ρυνσης των Δυτικών Βαλκανίων, ο προϋπολογισμός της Ε.Ε., ο απολογισμός της Επιτροπής Γιούνκερ και οι προκλήσεις της νέας Επιτροπής.

Η Αλεξία Κουλούρη συναντά στο Στρασβούργο την Ελίζα Βόζεμπεργκ – Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Ομάδα Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον Νίκο Ανδρουλάκη – Ευρωβουλευτή του Κινή­ματος Αλλαγής, Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών Δημοκρατών και τον Γιώργο Γεωργίου – Κύπριο Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Ομάδα Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>