Βουλής-Βήμα : Τα νέα σχέδια για την προσέλκυση επενδύσεων (12/09/2019)

Οι ρυθμίσεις του νέου αναπτυξιακού νόμου, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη δημόσια δια­βούλευση, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 23:00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Στο στούντιο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναλύει τις ρυθ­μίσεις του νόμου, που προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και μιλά για τις κυβερνητικές πολιτικές, απέναντι στα μεγάλα επενδυτικά σχέδια, όπως το Ελληνικό, η περιοχή της Αφάντου, η επένδυση στην Κασσιόπη και η επένδυση σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της 84ης ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης αποτιμά το μέλλον του επιχειρείν στη χώρα μας, αναφέρεται στην επόμενη μέρα στην ελληνική οικονομία και σχολιάζει την τρέ­χουσα επικαιρότητα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>