Βουλής Βήμα : Θετικά μηνύματα για την Ελληνική Οικονομία (13/02/2020)

Η πορεία της Ελληνικής Οικονομίας στον απόηχο των θετικών μηνυμάτων από Ευρωπαίους αξιωματούχους, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βήμα», που μεταδίδεται από­ψε Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Επί τάπητος τίθενται η συζήτηση για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και οι δηλώ­σεις της Κριστίν Λαγκάρντ, που ανοίγουν το δρόμο για την αγορά ελληνικών ομολόγων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Στο στούντιο ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αποτιμά τις εξελίξεις και μιλά στην Αλεξία Κουλούρη για τις επενδυτικές προοπτικές, τα «κόκκινα» δάνεια, τους πλειστηρια­σμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, τις δυνατότητες φοροελαφρύνσεων και την α­ντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Για την πολιτική της Κομισιόν αναφορικά με την οικονομική διακυβέρνηση, τις επενδύσεις, τη νέα Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και την ανάγκη αλλαγής πλεύσης στο προσφυγικό από την Ε.Ε. μιλά ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα οικονομίας και πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>