Βουλής – Βήμα (Το μέλλον των Ευρω-Τουρκικών σχέσεων) (05/04/2019)

Το μέλλον των ευρωτουρκικών σχέσεων, λίγες ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Τουρκία και τα μηνύματα των ΗΠΑ για τη θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, όπως και ο ρόλος των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23:00.

Ακόμα, στην εκπομπή θα αναφερθούν οι νεότερες εκτιμήσεις για τη σύνθεση του Ευρωπαϊ­κού Κοινοβουλίου μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου καθώς και οι εξελίξεις στο θέμα του Brexit, με ορίζοντα τη νέα προθεσμία της 12ης Απριλίου.

Στο στούντιο οι βουλευτές Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Κουμουτσάκος (Ν.Δ.), Δημήτρης Κωσταντόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Γιάννης Σαρίδης (Ένωση Κε­ντρώων) συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr

Blue Captcha Image Refresh

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>