Βουλής -Βήμα (Το Προσφυγικό Ζήτημα ως ένα από τα Κεντρικά Θέματα των Ευρωεκλογών.)(11/04/2019)

Το προσφυγικό ζήτημα, ως ένα από τα κεντρικά ζητήματα, για τα οποία θα κληθούν να απο­φασίσουν οι ευρωπαίοι πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019, είναι το θέμα που θα αναδείξει η εκπομπή «Βουλής Βήμα», με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε, Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:00.

Η συζήτηση θα εστιάσει στη μεταρρύθμιση της πολιτικής ασύλου και μετανάστευσης, ενώ θα παρουσιαστούν στοιχεία για τις προσφυγικές ροές, την κατάσταση στην Ελλάδα, τις αιτήσεις παροχής ασύλου, τις πολιτικές ενσωμάτωσης των προσφύγων, τη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, αλλά και τη διασπορά ψευδών ειδή­σεων προς τους πρόσφυγες για άνοιγμα των συνόρων.

Στο στούντιο οι βουλευτές Γιώργος Πάλλης (ΣΥΡΙΖΑ), Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.), Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (Δημοκρατική Συμπαράταξη) και Γιάννης Σαρίδης, (Ένωση Κεντρώων), κατα­θέτουν τις απόψεις τους για το προσφυγικό ζήτημα.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr