Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Πιερία | 06/06/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από τον τουρισμό στην Πιερία οι ρώσοι και οι ουκρανοί αντικαταστάθηκαν.
Στους τρεις δήμους της περιφερειακής ενότητας, στους δήμους Κατερίνης, Πύδνας – Κολινδρού και Δίου- Ολύμπου, υπολογίζονται περίπου 20.000 κλίνες σε 375 ξενοδοχεία, όλων των κατηγοριών και άλλες 20.000 κλίνες σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στα πρόσθετα, για όσους επιθυμούν να βρίσκονται πιο κοντά στη φύση και στη θάλασσα, είναι τα κάμπινγκ που διαθέτει ο νομός, ορισμένα από τα οποία προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και άλλα απευθύνονται σε πιο νεανικό κοινό.
Στη μεταπανδημική περίοδο γίνεται προσπάθεια από τους εμπλεκόμενους του τουρισμού να προσελκύσουν με «όπλα» τις ομορφιές του τόπου, τον Παλαιό Παντελεήμονα, το Κάστρο του Πλαταμώνα, τις παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μοναστήρια, τα γραφικά ξωκκλήσια και τις δελεαστικές τιμές στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, επισκέπτες από τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη, το Ισραήλ αλλά και πολλούς Έλληνες που θα επιλέξουν για φέτος να κάνουν διακοπές στη «σκιά» του Ολύμπου.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr