Αλματώδεις οι εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή | 17/06/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

20.000 ζευγάρια το χρόνο στην Ελλάδα αναζητούν βοήθεια προκειμένου να αποκτήσουν παιδί με κάποια μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής .Οι εξελίξεις στη βιοτεχνολογία βελτιώνουν τα ποσοστά επιτυχίας των μεθόδων καθώς η επιλογή των ωαρίων αλλά και του σπέρματος γίνεται πλέον με πιο εξελιγμένες τεχνικές.
Η αυξημένη ηλικία, ιδιαίτερα στη γυναίκα, αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες υπογονιμότητας.
Αυτό που για πρώτη φορά αναδεικνύεται μέσα από έρευνες είναι και ότι η ηλικία του πατέρα παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της εγκυμοσύνης αλλά και στην υγεία του νεογνού.
Η χώρα μας αποτελεί πόλο έλξης πολιτών από πολλές χώρες του κόσμου που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν με μεθόδους της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Τα νεότερα δεδομένα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ανακοινώθηκαν στο 5ο συνέδριο της Ελληνικής εταιρείας ιατρών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και της πανελλήνιας ένωσης κλινικών εμβρυολόγων που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr