Αλ. Τσίπρας: “Η ζωή των πολιτών με Μητσοτάκη θυμίζει πλέον Survivor” | 11/05/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, η ακρίβεια στο επίκεντρο της κριτικής του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στην Πολίχνη και αναφέρθηκε και στην ενέργεια.
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικονομική πολιτική και κυρίως για τη διαχείριση του κύματος ακριβείας που πλήττει τα νοικοκυριά, εξαπέλυσε από την περιοχή της Πολίχνης από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.
«Η καθημερινότητα και η ζωή των πολιτών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη θυμίζει πλέον Survivor: Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν είναι μόνο οι εννιά μήνες λεηλασίας, με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα βλέπουμε τη βενζίνη να σκαρφαλώνει σχεδόν στα 2.5 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει σε διψήφια νούμερα πάνω από 10%, έχουμε να το δούμε αυτό από το 1994 και την ίδια στιγμή βλέπουμε το πάρτι να συνεχίζεται” είπε χαρακτηριστικά.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr