Απονομή βραβείων “νόμπελ” περιβαλλοντισμού

Το φεστιβάλ του Νέου Ευρωπαϊκού Μπάουχαους, το οποίο σχεδιάστηκε γύρω από τρεις πυλώνες, το Φόρουμ, την Έκθεση και τη Γιορτή, και με φυσική έδρα στις Βρυξέλλες, στο Gare Maritime και στο Mont des Arts αλλά και στο διαδίκτυο, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την κοινότητα του Νέου Ευρωπαϊκού Μπάουχαους για την προβολή, τον εορτασμό και την ανάπτυξη του κινήματος.
Παράλληλα με το πλούσιο πρόγραμμα στις Βρυξέλλες, το φεστιβάλ επεκτείνεται επίσης σε ολόκληρη την Ευρώπη, με περισσότερες από 200 παράλληλες εκδηλώσεις.
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος και συνιδρυτής της World Human Forum συμμετείχε σε συζήτηση με την Helle Soholt, ιδρυτικό μέλος και διευθύνων σύμβουλος της Gehl στη Δανία, την οποία συντόνιζε η Ruth Reichstein, Advisory Board to the President, Green Deal & New European Bauhaus.
Τις συζητήσεις ακολούθησε η απονομή των βραβείων όπου το βραβείο κοινού των ευρωπαϊκών “νόμπελ” Περιβαλλοντισμού, του New European BauHaus Award κατέκτησαν «Οι Κήποι του Μέλλοντος». Η Νατάσα Χρίστου από την Κύπρο, συνιδρύτρια των “Κήπων του Μέλλοντος” παρέλαβε το βραβείο. ΑΠΕ ΜΠΕ/ EBS

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr