Αυτοψία στο Σέιχ Σου ενόψει νέας αντιπυρικής περιόδου | 10/06/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Αυτοψία σε περιοχές με μπάζα που μπορεί να μετατραπούν σε πυριτιδαποθήκες ενόψει καλοκαιριού πραγματοποιείται σήμερα στο Σέιχ Σου.
Αυτοψίες, εργασίες καθαρισμού και συντήρησης δασικών δρόμων και αντιπυρικών ζωνών πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Τα μέτρα για τις φωτιές περιλαμβάνουν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης δασικών δρόμων και αντιπυρικών ζωνών σε περισσότερες από 60 περιοχές της Ελλάδας.

Το Εθνικό Πρόγραμμα Προστασίας Δασών «Antinero» υλοποιείται με χρηματοδότηση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και 22 εκατομμυρίων ευρώ από τον Τακτικό Προϋπολογισμό, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ. Το πρόγραμμα καθαρισμών εκτείνεται σε έκταση 77.000 στρεμμάτων, διανοίγονται 12.000 χιλιόμετρα δασικών δρόμων και συντηρούνται 1.600 χιλιόμετρα αντιπυρικών ζωνών.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr