Α. Κόπτσης για τα επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης | 29/9/21 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Για εικόνες ντροπής έκανε λόγο στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας του υπ. Παιδείας, Αλ. Κόπτσης. Τέτοιες έκνομες ενέργειες δεν θα γίνουν ανεκτές, όποιος εμπλέκεται θα αναλάβει ευθύνη, και θα υπάρχουν αυστηρότατες κυρώσεις, η βία δεν είναι ανεκτή είπε. Έχουμε δώσει εντολές το θέμα να επιλυθεί και να συνεχιστεί το μάθημα, πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως το υπουργείο έχει ζητήσει από του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όλα τα στοιχεία να φύγουν από εκεί.
«Υπήρξαν λυπηρά φαινόμενα, τα οποία ξεφεύγουν από την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης, αλλά τα αντιμετωπίζουμε. Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία. Υπάρχει συντονισμένο σχέδιο που εκπονείται με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορεί, το θέμα θα επιλυθεί» δήλωσε. Για τα αίτια των επεισοδίων είπε πως δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο και τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης. «Επρόκειτο για ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων. Το σχολείο δεν επιτρέπεται να έχει σχέση με τέτοια αντιπαράθεση. Θα αποδοθούν ευθύνες, μόλις διαπιστωθεί ποιος φταίει» είπε.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #Syndeseis

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr