Α.Ντρισμπιώτη: Από το τσιπουράδικο, στο δρόμο για το Τόκιο | 28/03/21 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas
Την ημέρα σερβιτόρα στο οικογενειακό τσιπουράδικο και τη νύχτα αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον Δρόμο για το Τόκιο, έκανε στάση στην Καρδίτσα για να συναντήσει μια ξεχωριστή αθλήτρια. Την κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
H 37χρονη Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια του στίβου, που θα αγωνιστεί για 2η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στους Αγώνες του Ρίο το 2016, μόνο τυπική περίπτωση αθλήτριας δεν είναι. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Καρδίτσας, σερβίροντας μεζέδες της μαμάς Ντρισμπιώτη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού ολοκληρώσει σέρβις και καθαριότητες, ξεκινά την προπόνησή της. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό της τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_/

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ODromosGiaToTokyo

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr