Βουλής Βήμα : Οι Προοπτικές για την Πορεία της Ευρώπης (16/09/2021)

Η κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2021, στον απόηχο της ομιλίας της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Βουλής Βή­μα», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή εστιάζει στον απολογισμό και τις νέες προκλήσεις, στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και στο έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις μελλοντικές της προτεραιότητες.

Επί τάπητος τίθενται επίσης υγεία, οικονομία, κλίμα, κοινωνική ισότητα, άμυνα, εμβάθυνση και μετανάστευση, καθώς και οι προσδοκίες από τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ), Α΄ Αντιπρόεδρος Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρω­παϊκών Υποθέσεων, ο Γιάννης Μπουρνούς (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία), Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και ο Γιώργος Καμίνης (Κίνημα Αλλα­γής), Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη για το σήμερα και το αύριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr