Δηλώσεις ΠτΒ στα εγκαίνια της πεζογέφυρας, δωρεά της Βουλής, στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία» (21/07/2021)

Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, η καινούρια πεζογέφυρα που συνδέει τη νέα πτέρυγα 50 θέσεων Μ.Ε.Θ. με τα χειρουργεία του νοσοκομείου «Η Σωτηρία». Η πεζογέφυρα μήκους 125 μέτρων, η οποία συμπληρώνεται από ασθενοφόρο ανελκυστήρα, αποτελεί στο σύνολό της δωρεά της Βουλής προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που ακολουθεί και ολοκληρώνει τη δωρεά των 50 θέσεων της σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο ίδιο νοσοκομείο, η δωρεά της οποίας προηγήθηκε από τη Βουλή ως συμβολή στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών της πανδημίας.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Μυλωνάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές» κ. Θανάσης Γιάνναρης, ο Διοικητής του νοσοκομείου «Η Σωτηρία» κ. Σωκράτης Μητσιάδης και στελέχη του νοσοκομείου.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr