Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί – Παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα

«Ακούμε τα παιδιά, Σχεδιάζουμε το μέλλον» – Σάββατο 11/12

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει το Σάββατο στις 11 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Ακούμε τα παιδιά, Σχεδιάζουμε το μέλλον», με παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Στην εκδήλωση μιλούν παιδιά και έφηβοι, εκφράζουν τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους για την εκπαίδευση και τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ζωή τους, προβάλλουν τα δικαιώματα τους, και κυρίως το δικαίωμα να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και έναν πιο δίκαιο κόσμο, συμπεριληπτικό χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Συζητούν οι: Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια Τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, Μερόπη Τζούφη, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας, Κορίνα Χατζηνικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, ΑΠΘ.

Προλογίζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου. Θα μεταδοθεί ζωντανά στα: Left.gr, στο site της εφημερίδας «Η Αυγή» και «Στο Κόκκινο 105.5».

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr