Εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα | 29/6/22 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Η 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα, κρίνεται ποινικά υπόλογη και για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας. Τις επόμενες ημέρες, ίσως εντός της εβδομάδας, αξιωματικοί της αστυνομίας θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα την ενημερώσουν και θα δώσουν την νέα δικογραφία στην ίδια και τους δικηγόρους της, διότι θα κλιθεί να καταθέσει στους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης – θρίλερ.
Ο κ. Γιάννης Γλύκας, Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, μιλά στην ΕΡΤ για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Αναφέρει, πως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι «γεννάται μία νέα δικογραφία, θα γίνουν δηλαδή δύο δικαστήρια, το ένα για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού και η άλλη για τα δύο μικρότερα».
Η εξέλιξη, η οποία έλαβε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας, είναι ότι οι δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα καλέσουν την 33χρονη ως ύποπτη για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών. Θα έχει χρόνο προκειμένου να συντάξει το σημείωμα παροχής εξηγήσεων, όπως δικαιούται από τον νόμο και με βάση και την δική της απολογία, οι δύο εισαγγελείς θα αποφασίσουν για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.
Άλλα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ERTnews

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr