Επιδότηση σε 1500 νέους αγρότες στην κεντρική Μακεδονία | 26/07/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Σε «μαγνήτη» για χιλιάδες νέους έως 40 ετών, από τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το αγροτικό επάγγελμα, εξελίχθηκε το πρόγραμμα Νέοι Αγρότες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Υποβλήθηκαν 3.100 αιτήσεις και ήδη για σχεδόν τις μισές δόθηκε η έγκριση.

Ρεκόρ συμμετοχής έσπασε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το πρόγραμμα νέων αγροτών, της τρέχουσας προκήρυξης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Υποβλήθηκαν συνολικά περίπου 3.100 αιτήσεις και ήδη για σχεδόν τις μισές άναψε το πράσινο φως.
Το πρόγραμμα νέων αγροτών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τοπικά παράγεται το 1/3 του αγροτικού ΑΕΠ της χώρας και είναι κρίσιμο να ενισχυθεί με νέους και καλά καταρτισμένους παραγωγούς.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr