Εύβοια: Ενεργά τα μέτωπα των πυρκαγιών – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες | 04/08/21 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στη Β. Ευβοια. Προληπτική εκκένωση χωριών και οικισμών έδωσε το Συντονιστικό που συνεδρίασε στη Λίμνη της Εύβοιας το πρωί για να εκτιμηθεί η κατάσταση, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και του Δημάρχου. Αυτή την ώρα επιχειρούν εναέρια μέσα πυρόσβεσης (Τρια αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο) ενω τις πρωτες πρωινές ώρες αντιμετώπισαν χαμηλές νεφώσεις που δυσκόλεψαν τις πτήσεις τους. Στο έδαφος επιχειρούν επίσης 95 πυροσβέστες επικουρούμενοι απο 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη πέρα απο το μεγάλο μέτωπο στη Σκεπαστή όπου η περιοχή είναι δυσπρόσιτη υπαρχουν διάσπαρτες εστίες και συνεχείς αναζωπυρώσεις που δυσκολεύουν το εργο της πυρόσβεσης. Ευτυχώς δεν υπήρξε ανθώπινη απώλεια αν και κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ERTnews

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr