Κάρτα Μέλους : Ευρωπαϊκά Βραβεία Υγείας – Δύο Ελληνικές Πρωτιές. (28/05/2022)

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ παρουσιάζει την δράση δυο σημαντικών ελληνικών πόλων της ιατρικής επιστήμης που τιμήθηκαν στις αρχές Μαίου για το έργο τους με το πρώτο βραβείο Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με τον Ιωάννη Διακογιάννη , Καθηγητή Ψυχιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διευθυντή της πρώτης Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και την Κλινική Ψυχολόγο Βασιλική Χολέβα για το πρόγραμμα ανθεκτικότητας στην πανδημία που τους απέφερε την ευρωπαϊκή διάκριση.
Ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Ιδρυτής και Επιστημονικώς υπεύθυνος του Smokefree Greece Παναγιώτης Μπεχράκης και η ψυχολόγος / συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων SMOKEFREEGREECE Βεργίνα Βυζικίδου ανατρέχουν στην εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα του Εργαστηρίου “George D. Behrakis” της αντικαρκινικής εταιρείας, αναδεικνύοντας την συνεισφορά του smokefree Greece στην παραγωγή κατευθυντήριων οδηγιών για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και την πρόληψη της έναρξης του καπνίσματος μέσα από την ενημέρωση των μαθητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr