Κάρτα Μέλους : Παραγωγικά Ζώα στην Ε.Ε.-Μικρές Φιλόδοξες Νίκες (02/10/2021)

Οι εκστρατείες της Κοινωνίας των Πολιτών για την βελτίωση των όρων διαβίωσης δισεκατομμυρίων πλασμάτων.

Η μεταφορά τους εντός και εκτός Ε.Ε. Η σφαγή.

Η επιτυχημένη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών για την κατάργηση των κλουβιών. Η νέα πρωτοβουλία για τα πειράματα σε ζώα. Η αναθεώρηση της νομοθεσίας της Ένωσης στο πλαίσιο της Στρατηγικής “Από το Χωράφι στο πιάτο”.

Η στροφή ολοένα περισσότερων Ευρωπαίων προς την χορτοφαγική και την βίγκαν διατροφή, η διεύρυνση των αιτημάτων των 2 μεγάλων ελληνικών φιλοζωικών ομοσπονδιών για την ευζωία των παραγωγικών και των γουνοφόρων ζώων.

Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με την επικεφαλής του γραφείου για την Ευρωπαϊκή Ένωση της οργάνωσης Compassion in World Farming Όλγα Κήκου. Από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης σχολιάζει την σημασία της επιτυχημένης πρωτοβουλίας και ενημερώνει για σημαντικές δράσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Μέσω skype παρεμβαίνουν:η ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΛΦΕΣΗ – Πρόεδρος Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας​ και η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ – Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο)

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr