«Καρτ Ποστάλ» Η νέα σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή της Βικτόριας Χίσλοπ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Στην εκπομπή «φλερτ» σε απευθείας σύνδεση με την Κρήτη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου και η Σοφία Παναγιωτάκη Δ/ντρια Παραγωγής της σειράς.
Αυτό το διάστημα εκει γίνονται τα γυρίσματα του «Καρτ ποστάλ», με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου, γνωρίζουμε τους συντελεστές της νέας σειράς 12 αυτοτελών επεισοδίων της ΕΡΤ, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα από την επόμενη σεζόν, και παίρνουμε μια πρώτη εικόνα από το ειδυλλιακό σκηνικό.
Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η σειρά, με βασικό πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- σε όλες τις ιστορίες τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται τον Τζόζεφ, αποτελεί ένα εσωτερικό συναισθηματικό ταξίδι, μια προσωπική οδύσσεια.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_/

#ΕΡΤ #KartPostal

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr