Λ. Χριστόπουλος: 1260 ψηφιακές υπηρεσίες πλέον μέσω του gov.gr | 14/09/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
1260 ψηφιακές υπηρεσίες παρέχονται πλέον στο gov.gr από 500 πέρυσι δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Λεωνίδας Χριστόπουλος γγ Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όπως επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος στο άμεσο μέλλον στις ψηφιακές υπηρεσίες θα συμπεριληφθούν η ανανέωση της άδειας οδήγησης, η σύσταση ατομικής επιχείρησης μέσα στον επόμενο μήνα και αργότερα η μεταβίβαση της άδειας αυτοκινήτου.

Μιλώντας για την εφαρμογή του keplive ο κ. Χριστόπουλος τόνισε ότι πλέον παρέχονται 60 υπηρεσίες δήμων και δημοσίου αλλά και επιχειρηματικές διαδικασίες. Στυο μέλλον θα εισαχθεί και ο ψηφιακός συμπαραστάτης που θα βοηθά τους πολίτες στις διαδικασίες.

Η πανδημία επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και από την πλευρά της πολιτείας και από την πλευρά των πολιτών, κατέληξε ο κ. Χριστόπουλος και πρόσθεσε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν προγράμματα κατάρτισης για τους πολίτες που δεν έχουν τις κατάλληλες ψηφιακές δεξιότητες.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr