Μέχρι τις 8 Μαϊου στη ΔΕΘ η έκθεση κρητικών προϊόντων | 03/05/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Από το πρωί του Σαββάτου 30 Απριλίου , 50 παραγωγοί από όλο το νησί της Κρήτης βρίσκονται στη ΔΕΘ και υπό τους ήχους της κρητικής λίρας, περιμένουν τους επισκέπτες προκειμένου να τους τρατάρουν γραβιέρα, ρακί και άλλα, αγνά τοπικά προϊόντα, δήλωσε στην Περίμετρο της ΕΡΤ3 ο Νεκτάριος Σερμάκης από τους διοργανωτές της έκθεσης.

Κρητικό λάδι, μέλι και βασιλικός πολτός έχουν την τιμητική τους ανάμεσα στα περίπου 300 προϊόντα που εκτίθενται ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται «στην καρδιά» της Θεσσαλονίκης, είναι αρκετά προσιτές.

Η Έκθεση με τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα της Κρήτης, θα βρίσκεται στη ΔΕΘ μέχρι και το βράδυ (21:30) της επόμενης Κυριακής, 8 Μαΐου.

Η είσοδος στην Έκθεση και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους, ενώ δωρεάν πάρκινγκ παρέχεται σε όλα τα οχήματα, εντός των χώρων της ΔΕΘ.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr