Μεσογειακή διατροφή: το asset της Ελλάδας

Η μεσογειακή διατροφή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας ως προορισμού γαστρονομίας και ευεξίας. Πόσα όμως γνωρίζουμε για τα οφέλη της και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει καθοριστικά ώστε να γίνει η Ελλάδα προορισμός ευεξίας και γαστρονομίας; Κατά πόσο όμως, η ιστορία, ο πολιτισμός, η παράδοση, η ελληνική γη και τα προϊόντα της σε συνδυασμό με το κλίμα, τη φύση και το περιβάλλον της χώρας μας παρουσιάζονται ως ένα ολοκληρωμένο και ενιαίο προϊόν για να γίνει αυτό αντιληπτό στον επισκέπτη που αναζητά την ευεξία και την ποιότητα;

Όλα τα παραπάνω τίθενται στο “τραπέζι” στο webinar που διοργανώνει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 13.00. Η δημοσιογράφος Νικόλ Καζαντζίδου συζητά με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ , βιοπαθολόγο-υγιεινολόγο, τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Αντωνία Τριχοπούλου και την γιατρό Φυσικής Ιατρικής κ Αποκατάστασης, Lifestyle Medicine & Culinary coaching certified Πόπη Καλαϊτζή για την υγεία, την ευζωία και την ελληνική διατροφή ως το μέσο και το εργαλείο για να αναδείξει η χώρα μας την μοναδικότητά της και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε ώστε να καταστεί η Ελλάδα γαστρονομικός προορισμός και προορισμός ευεξίας.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr