Με δειλά βήματα οι προετοιμασίες για το Πάσχα | 16/03/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ένας επίγειος παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, χωρίς τον κίνδυνο του κορονοϊού είναι Κάρυστος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο. «Είχαμε ένα έως μηδέν κρούσματα κατά την διεξαγωγή των τέστ τονίζει ο κ. Ραβιόλος. Ελπίζουμε ότι έως τις 14 Μαΐου θα έχουν επιλυθεί τα προβλήματα στην μετακίνηση του πληθυσμού και θα αρθούν τα απαγορευτικά μέτρα. Η Εύβοια είναι στο κόκκινο, ενώ εμείς έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα και τα καταφέραμε. Ως covid-free θα μπορέσουμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες το Πάσχα».

Διαθέτουμε το πλεονέκτημα της εγγύτητας με την Αθήνα επισημαίνει ο δήμαρχος, που ανησυχεί κυρίως για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο των αντοχών τους..

Πέρυσι κερδίσαμε το στοίχημα. Είχαμε το πλεονέκτημα ότι βρισκόμαστε κοντά στο αεροδρόμιο. Πήραμε μια ανάσα την θερινή περίοδο και ελπίζουμε να συνεχιστεί και φέτος, ειδικά μετά τους εμβολιασμούς του πληθυσμού, κατέληξε, ο κ. Ραβιόλος και κάλεσε τους επισκέπτες στην Κάρυστο, μόλις ανάψει το πράσινο φώς από τους ειδικούς.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr