Ν. Δένδιας: Ο ελληνισμός της διασποράς, ακμαίο κομμάτι του ελληνισμού, που διαπρέπει

«Ένα ακμαίο κομμάτι του ελληνισμού, είναι ο ελληνισμός της διασποράς, ο οποίος διαπρέπει», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκου Δένδια σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, μετά το πέρας της τελετής παρασημοφόρησης του καθηγητή εμβρυϊκής ιατρικής, Κύπρου Νικολαΐδη στο Λονδίνο.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το έργο που ο Κύπρος Νικολαΐδης παρέχει στην παγκόσμια κοινότητα», ανέφερε και εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που τον παρασημοφόρησε εξ ονόματος της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
«Είναι ίσως ο πρώτος, και πιο γνωστός, καθηγητής Εμβρυϊκής Ιατρικής στον πλανήτη. Έχει σώσει τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παιδιών. Έχει τιμήσει την Κύπρο, έχει τιμήσει τον ελληνισμό, έχει τιμήσει την Ελλάδα».ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Διακόπουλος Α.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr