Ν. Παπαϊωάννου: “Το χειμερινό εξάμηνο στο ΑΠΘ θα γίνει δια ζώσης” | 19/07/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα αυτή τη χρονιά. Το χειμερινό εξάμηνο θα γίνει φέτος δια ζώσης και απαραίτητη προυπόθεση είναι ο εμβολιασμός φοιτητών, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαιωάννου. Μέσα στο ΑΠΘ, πρόσθεσε, θα λειτουργήσουν δύο εμβολιαστικά κέντρα. ‘Ενα στο κεντρικό campus και ένα στη Θέρμη στη Σχολή Καλών Τεχνών ενώ η πλατφόρμα θα είναι η γνωστή για τα ραντεβού απλά θα έρχονται σε μας για τον εμβολιασμό, τόνισε ο κ. Παπαιωάννου. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα πρέπει να φέρνουν αρνητικό τεστ κάθε φορά στα μαθήματα, επισήμανε.

Τέλος ο κ. Παπαιωάννου πρόσθεσε ότι οι αναλύσεις στα λύματα δείχνουν ότι έχουμε μεγάλη διασπορά στη Θεσσαλονίκη και ότι πάνω από 25% είναι αυτή τη στιγμή η εξάπλωση της μετάλλαξης Δ στην πόλη μας, κατέληξε ο κ. Παπαιωάννου.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr