Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε διαπραγματεύσεις | 25/2/22 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Την είδηση ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμιρ Πούτιν σε διαπραγματεύσεις μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε την Ευρώπη να ενεργήσει πιο γρήγορα και αποφασιστικά στην επιβολή κυρώσεων κατά της Μόσχας για την εισβολή στην Ουκρανία κατηγορώντας τους δυτικούς συμμάχους ότι πολιτικολογούν καθώς οι στρατιωτικές δυνάμεις της Μόσχας προελαύνουν προς το Κίεβο.
«Η Ευρώπη έχει αρκετή ισχύ για να σταματήσει αυτήν την επίθεση», δήλωσε ο ουκρανός πρόεδρος προσθέτοντας ότι όλα, από την απαγόρευση της εισόδου των Ρώσων στην Ευρωπαϊκή Ενωση μέχρι τον αποκλεισμό από το SWIFT και ένα πετρελαϊκό εμπάργκο, πρέπει να βρεθούν στο τραπέζι.«Μπορείτε ακόμη να σταματήσετε αυτήν την επίθεση. Πρέπει να ενεργήσετε με ταχύτητα», είπε.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #Syndeseis

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr