Ο δικηγόρος υπεράσπισης στη δίκη δολοφονίας του George Floyd στα εναρκτήρια επιχειρήματα

Ο δικηγόρος υπεράσπισης στη δίκη εναντίον του πρώην αστυνομικού Derek Chauvin, κατηγορούμενου για δολοφονία του George Floyd, έδωσε τα εναρκτήρια επιχειρήματά του στη Μινεάπολη, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Ο Eric Nelson υποστήριξε ότι ο θάνατος του George Floyd προκλήθηκε εν μέρει από ναρκωτικά και ότι τα στοιχεία θα δείξουν ότιβ όταν ο κ. Floyd ήρθε αντιμέτωπος με την αστυνομία κατάπιε τα ναρκωτικά, σε μια προσπάθεια να τα κρύψει.
Ο Ειδικός Εισαγγελέας Jerry Blackwell σχολίασε σχετικά με την υποτιθέμενη χρήση ναρκωτικών αναφέροντας κατά την εναρκτήρια δήλωσή του, λέγοντας: “Αυτό που θα μάθετε είναι ότι ο George Floyd έζησε για χρόνια, μέρα με τη μέρα, κάθε μέρα, σε αυτέ ςτις συνθήκες, μέχρι μια μέρα, την 25η Μαΐου, όπου η ζωή του τελείωσε σε εννέα λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, αυτή ήταν η μόνη μέρα που δεν επέζησε. ”
Ο Derek Chauvin κατηγορήθηκε για δολοφονία, αφού τον βντεοσκόπησαν να γονατίζει στον λαιμό του Floyd για σχεδόν εννέα λεπτά, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. ΑΠΕ ΜΠΕ / Ruptly

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr