Ο Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ | 11/09/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo παραβρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα υγειονομικά μέτρα για τον κορονοιό, τονίζοντας ότι : « Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που η πόλη ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της». Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν επισημαίνοντας χαρακτηριστικά : «Θα επιμείνω στην ανάγκη τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στην ενθάρρυνση όλων όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν το επόμενο βήμα, ώστε να αυξήσουμε τα ποσοστά του εμβολιασμού». Όπως πρόσθεσε ο πρωθυπουργός φέτος έχουμε το μεγάλο όπλο του εμβολιασμού και τα κρούσματα έχουν μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες 10 ημέρες.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης τονίζοντας πως «Η λειτουργία της στο κέντρο της πόλης θα είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης, καθώς σε άλλες πόλεις του εξωτερικού οι εκθέσεις βρίσκονται μακριά από το κέντρο».
Ο νέος εκθεσιακός χώρος σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί το 2026.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr