Πετρούνιας: «Ραντεβού στο Παρίσι, δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση» | 2/8/21 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το εξαιρετικό πρόγραμμα που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα πρώτα από όλα και στις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός και πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν τρομερά δύσκολη, ήταν ανάμεικτα τα συναθσθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στα μετάλλια, μετά την πανδημία και το χειρουργείο. Μου αρέσει να κερδίζω και να ξέρετε ότι θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω ξανά».
«Αυτό το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές και απάντηση σε όλους όσοι δεν πίστεψαν ότι μπορούσα να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».
Θα έλεγε στη μητέρα του, «μαμά, τα κατάφερα». «Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την ομάδα μου».
Σε ερώτηση για ανανέωση του ραντεβού στην επόμενη Ολυμπιάδα, απάντησε «εννοείται πως θα τα πούμε στο Παρίσι. Δε μπορεί να κλείσει η καριέρα μου στην τρίτη θέση»!

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ERTnews

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr