Πλάνα με ουρά | Κυριακή 16:00 στην ΕΡΤ2

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Ταξιδεύουμε στους Τοξότες Ξάνθης και γνωρίζουμε τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη, τεχνικό καλλιέργειας τρούφας και τις ειδικά εκπαιδευμένες σκυλίτσες του, τη Μάφι και τη Ραφαέλα, που εντοπίζουν στα δάση της Θράκης, στις ρίζες συγκεκριμένων δέντρων και θάμνων, την σπάνια και πανάκριβη τρούφα, που θεωρείται η βασίλισσα των μανιταριών.
Συναντάμε στη Θεσσαλονίκη τη Στέλλα Κεχαγιά, φυσικοθεραπεύτρια ζώων, κυρίως σκύλων και γάτων, που μας εξηγεί ότι τα κατοικίδιά μας χρειάζονται κι αυτά φυσικοθεραπεία, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι.
Η φυσικοθεραπευτική προσέγγιση μπορεί να τα βοηθήσει να έχουν καλύτερη και πιο χαρούμενη ζωή, είτε επειδή είναι ηλικιωμένα και πιο δυσκίνητα πλέον, είτε επειδή ίσως τραυματίστηκαν ή έπειτα από κάποια χειρουργική επέμβαση που χρειάζεται αποκατάσταση.
Ο συνεργάτης της εκπομπής, κτηνίατρος ειδικός στη συμπεριφορά Χρήστος Καραγιάννης έχει τις απαντήσεις για τα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς κατοικιδιο-γονείς: Παθαίνουν τα ζωάκια μας άνοια και σε ποια ηλικία; Ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε;
Τέλος, η Ελίζαμπεθ Λι, έμπειρη διπλωμάτης, γενική πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Θεσσαλονίκη, μάς συστήνει τη σκυλίτσα της, την Pumpkin (ή Κολοκυθούλα στα ελληνικά), ένα πανέξυπνο και παιχνιδιάρικο γκόλντεν ριτρίβερ.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #PlanaMeOura

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr