Πλάνα Με Ουρά | Σάββατο 27/03, 18:00 | ΕΡΤ2

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Συναντάμε τους ανθρώπους της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, που από το 1997 έχει σώσει χιλιάδες αδέσποτους σκύλους και γάτες και τους έχει βρει οικογένειες, δίνοντάς τους πίσω τη χαμένη τους αξιοπρέπεια, αλλά και μια δεύτερη ζωή – με ασφάλεια και αγάπη.
Επισκεπτόμαστε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου πολλά ταλαιπωρημένα ζώα γνωρίζουν για πρώτη φορά την καλή πλευρά των ανθρώπων. Ανάμεσά τους και ένα… πρόβατο!
Μαθαίνουμε τα μυστικά του pet grooming: Το κούρεμα, το πλύσιμο, το χτένισμα και γενικότερα, η περιποίηση των ζώων μας δεν είναι πολυτέλεια, ούτε απλώς μια μόδα. Είναι απαραίτητα για λόγους όχι μόνο αισθητικούς αλλά και ιατρικούς.
Τέλος, ο τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, μας συστήνει τον Πάκο, τον φιλόμουσο και, όπως φημολογείται, καλλίφωνο σκύλο του.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_/

#ΕΡΤ #ERTFLIX #PlanaMeOura

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr