Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δράστες της ληστείας στην Ευκαρπία | 03/07/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 2 κατηγορούμενοι για την χθεσινή κινηματογραφική ληστεία στην Ευκαρπία, που οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα. Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι γνωστοί στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Κατηγορίες για Ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία, απειλή, παράνομη κατακράτηση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης απήγγειλε ο εισαγγελέας στους 2 δράστες της ληστείας που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε βιοτεχνία στην Ευκαρπία, και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από που πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο είναι γνωστοί στις αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της 1ης Ιουλίου όταν ο 41χρονος εισήλθε στην βιοτεχνία για να κλέψει. Έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος μαζί με πελάτη προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με τα χρήματα στο χέρι. Ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε συνεργός του και μέσα σε αυτό επιβιβάστηκε και ο ιδιοκτήτης ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον δράστη. Λίγα μέτρα μακριά τελικά οι δράστες τον άφησαν ελεύθερο. Μέσα σε λίγες ώρες άνδρες τις ασφάλειας αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας τους εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών και τους συνέλαβαν.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr