Πρόσκληση σε νέους φοιτητές να προτιμήσουν την Ορεστιάδα | 06/07/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Πρόσκληση στους πρωτοετείς φοιτητές να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους τα τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, απευθύνουν οι τοπικοί φορείς. Όπως σημειώνουν, οι σπουδές χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο και επαγγελματικές προοπτικές ενώ ζητούν την ενίσχυση της ακριτικής περιοχής και με άλλα πανεπιστημιακά τμήματα.
Είκοσι δύο χρόνια συμπληρώνουν στην Ορεστιάδα τα δύο τμήματα σχολών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το τμήμα αγροτικής ανάπτυξης και το τμήμα δασολογίας και διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων.

Η παρουσία μικρού αριθμού φοιτητών την τρέχουσα περίοδο, λόγω των βάσεων, δημιούργησε όπως είναι φυσιολογικό, ανησυχία για το μέλλον των δύο τμημάτων
Το επίπεδο σπουδών που προσφέρουν είναι υψηλότατο και λαμβάνουν υψηλές θέσεις στις αξιολογήσεις που γίνονται. Η συνεχής αναβάθμιση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και των τμημάτων στην Ορεστιάδα, αποτελεί και εθνικό στόχο, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πανίσχυρα πανεπιστήμια με χιλιάδες φοιτητές, στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr