Στην πλατεία Αριστοτέλους το ΔΕΗ e-bike Festival

Στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης και των δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης, η ΔΕΗ διοργανώνει στην πλατεία Αριστοτέλους το ΔΕΗ e-bike Festival. Οι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης μπορούν να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ. Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά.

Περισσότερα από 50 ηλεκτρικά ποδήλατα από 20 διαφορετικές εταιρείες και ειδική διαμορφωμένη πίστα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών που από το πρωί δεκάδες επισκέπτες δοκιμάζουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς μαθαίνουν και τα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης.

Οι επισκέπτες εκτός από την επαφή τους με τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν λύσεις για την ενέργεια, προκειμένου να εξασφαλίσουν μείωση και έλεγχο της κατανάλωσης του, αλλά και τρόπους για να ελαττώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του νοικοκυριού ή της επιχείρησης τους.

Δήλωση της Έλενας Χριστόπουλου από τη Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων και επικοινωνίας της ΔΕΗ

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γ.Αγγελάκης

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr