Στ. Βουγιούκας: Σήμερα και αύριο οι πιο ζεστές ημέρες του καύσωνα | 03/08/21 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Την πρόβλεψή του για το επόμενο τριήμερο έκανε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθήνα – Τόκιο» ο Στρατής Βουγιούκας, φυσικός – μετεωρολόγος.
«Τα πράγματα δυσκολεύουν. Κορυφώνεται από χθες, σήμερα και το επόμενο τριήμερο ο καύσωνας. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα δούμε σήμερα, θα διατηρηθούν και την Τετάρτη και την Πέμπτη. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα και αύριο θα δούμε λίγο υψηλότερες θερμοκρασίες από χθες. Αν και το 46,3 τοπικά είναι μια θερμοκρασία που δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί, εκτιμώ ότι θα την δούμε και σήμερα. Ήδη στις εννέα το πρωί κινείται στους 38 βαθμούς στην Αττική. Πλησιάζει στους 40 βαθμούς ο νομός Χανίων, 39 βαθμούς οι Αργολίδα. Ήδη βρισκόμαστε σε ασύλληπτα επίπεδα».
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η αίσθηση της θερμοκρασίας σε μια περιοχή εξαρτάται από τους ανέμους που πνέουν σε μια περιοχή και όπως πρόσθεσε, «οι θάλασσες έχουν θερμανθεί πάρα πολύ οπότε ανακουφίζουν λιγότερο».

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX #ERTnews

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr