Συνεχίζονται τα rapid test σε δήμους της Θεσσαλονίκης | 30/03/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Συνεχίζονται τα δωρεάν γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό στην συμβολή των οδών Αγνώστου Στρατιώτη και Κανάρη, στην Πολίχνη καθώς και σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης. Μέχρι αυτήν την ώρα η προσέλευση των πολιτών που θέλουν να εξεταστούν είναι μεγάλη, ενώ τα τεστ θα συνεχιστούν μέχρι τις 2μιση το μεσημέρι.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 241 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη ενώ η πίεση στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της πόλης μεγαλώνει, σύμφωνα με τους ιατρούς. Από τις 8 το πρωί εφημερεύει το Γενικό Νοσοκομείο “Γ.Γεννηματάς” με μόλις μία κενή κλίνη ΜΕΘ, δώδεκα διασωληνωμένους ασθενείς και δέκα σε απλές κλίνες Covid-19. Την ίδια στιγμή σε ετοιμότητα δηλώνουν οι ιδιωτικές κλινικές, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για να φροντίσουν ασθενείς, χωρίς να έχει χρειαστεί τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_/

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr