Τι Λέει ο Νόμος:Προϋπολογισμός 2022 Προσδοκίες και Αβεβαιότητες σε περιβάλλον Πανδημίας (09/12/2021)

O Προϋπολογισμός του Κράτους για το 2022 βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 23:00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Επί τάπητος τίθενται οι προσδοκίες και οι αβεβαιότητες εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομι­κής κρίσης, ο ρυθμός ανάπτυξης, οι επενδύσεις, η ιδιωτική κατανάλωση και οι εξαγωγές, τα έσοδα και οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού του 2022, η συμβολή του ελληνικού σχεδί­ου ανάκαμψης και σταθερότητας στην αύξηση του ΑΕΠ, οι επιπλέον δαπάνες για την αντιμετώ­πιση της υγειονομικής κρίσης το 2022 και οι προβλέψεις για κοινωνικές πολιτικές.

Η εκπομπή εστιάζει επίσης στην πανδημία και το ιδιωτικό χρέος, στον πληθωρισμό και τις εκτιμήσεις της Κριστίν Λαγκάρντ, στη συζήτηση για αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότη­τας, στις τιμές του φυσικού αερίου με φόντο τη συνάντηση Μητσοτάκη-Πούτιν, καθώς στις εξε­λίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.

Η Αλεξία Κουλούρη συζητά με τους γενικούς εισηγητές του Προϋπολογισμού Θεόδωρο Ρουσσόπουλο (ΝΔ), Έφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία), Κώστα Σκανδαλίδη (Κίνημα Αλλαγής), Βασίλη Βιλιάρδο (Ελληνική Λύση) και Κρίτωνα Αρσένη (ΜέΡΑ 25).

Τι Λέει ο Νόμος

Απόψε Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 23:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

στις 16:00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr