Τι Λέει ο Νόμος : Αποτίμηση της Επίσκεψης Μητσοτάκη στις ΗΠΑ (19/05/2022)

Στον απόηχο της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμέ­νες Πολιτείες, η εκπομπή «Τι Λέει ο Νόμος» εστιάζει στην πρόσφατη Κύρωση του Δεύτερου Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – Η­νωμένων Πολιτειών. Η εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 19 Μαΐου στις 23:00 και σε επα­νάληψη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 16:00, αμέσως μετά την ιστορική ομιλία του Πρωθυπουρ­γού στο αμερικανικό Κογκρέσο, που θα προβληθεί στις 15:00 από τη Βουλή-Τηλεόραση.

Στο επίκεντρο της εκπομπής τίθεται το μέλλον των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων, με φόντο τα μηνύματα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο. Ταυτόχρονα αναδεικνύονται οι θέσεις των κομμάτων για τα εθνικά μας θέματα, τα ενεργειακά και τη διεθνή κατάσταση.

Καλεσμένοι στο στούντιο συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ), ο Γιώργος Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), ο Βασίλης Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ­ΓΗΣ) και ο Αντώνης Μυλωνάκης (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ). Επίσης αναδεικνύονται τα σημαντικό­τερα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του Νίκου Παπαναστάση (ΚΚΕ) και της Σοφίας Σακο­ράφα (ΜέΡΑ 25) κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τι Λέει ο Νόμος

Απόψε Πέμπτη 19/5 στις 23:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 22/5 στις 16:00

στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr