Τι Λέει ο Νόμος: Οι Νέες Ρυθμίσεις για την Ενίσχυση της Ανάπτυξης (01.07.2021)

Η απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, με έμφαση στις επενδύσεις και την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 1η Ιουλίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή εστιάζει στις διατάξεις του νέου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσε­ων για τις οικονομικές δραστηριότητες σε θέματα υποδομών, τουρισμού, υγείας και ναυτιλίας, καθώς και για δεύτερη ευκαιρία σε επενδύσεις. Επίσης στις προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλά­δος για την ανάπτυξη, αλλά και τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022 – 2025 για ΑΕΠ, ιδιωτική κατανάλωση και εξαγωγές. Επί τάπητος τίθεται ακόμη η μόνιμη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% σε Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο.

Ο Γιάννης Ανδριανός (ΝΔ), ο Γιάννης Σαρακιώτης (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία), ο Μι­χάλης Κατρίνης (Κίνημα Αλλαγής) και ο Γιώργος Λογιάδης (ΜΕΡΑ 25) συζητούν με την Αλε­ξία Κουλούρη για τις ρυθμίσεις του νέου νόμου και τις επενδυτικές προοπτικές.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr