Τι Λέει ο Νόμος: Οι Νέες Ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης (14/10/2021)

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ταχεία πολιτική δίκη, την ψηφιοποίηση της πολιτικής δικαιοσύνης και άλλες τροποποιήσεις του κώδικα πολιτικής δικονομίας βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε 14 Οκτωβρίου στις 23:00 από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή εστιάζει, επίσης, στις αλλαγές στον κώδικα πολιτικής δικονομίας για την πιλοτική δίκη, παρουσιάζοντας ποιες υποθέσεις αφορά, πως επηρεάζεται η καθημερινότητα των πολιτών, καθώς και τις ενστάσεις κομμάτων και φορέων.

Η Αλεξία συζητά με τον Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, τη Θεο­δώρα Τζάκρη, Εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τη Μαρία Κομνηνάκα, Ειδική Αγορήτρια του ΚΚΕ, τον Αντώνη Μυλωνάκη, Ειδικό Αγορητή της Ελληνικής Λύσης και τη Φωτεινή Μπακαδήμα, Ειδική Αγορήτρια του Μερα25.

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr