Τι Λέει ο Νόμος: Οι Πόροι για την Ανάκαμψη της Οικονομίας (18/03/2021)

Οι αλλαγές στο σύστημα ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αντίστροφη μέτρηση για την απορρόφηση των κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή εστιάζει στην έναρξη των διαδικασιών και την παρακολούθηση της υλοποίησης των εθνικών σχεδίων των κρατών-μελών από την Ε.Ε., στον έλεγχο της ορθής διαχείρισης των πόρων από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, στις ρυθμίσεις για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τις ενστάσεις των κομμάτων, αλλά και στο ρόλο του Ταμείου στην απορρό­φηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ακόμη, η Κομισιόν ανοίγει το δρόμο για το ψηφιακό πράσινο πι​στοποιητικό, που θα αποδει­κνύει ότι ο πολίτης έχει εμβολιαστεί ή έλαβε αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ ή έχει αναρρώσει από COVID-19.

Στον απόηχο της 9ης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας, ο Κώστας Καραγκούνης (Νέα Δημο­κρατία), ο Νίκος Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία), ο Ανδρέας Λοβέρδος (Κίνημα Αλλαγής ) και η Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ), συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη για την επόμενη μέρα, με σημείο αναφοράς τα τεκταινόμενα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν επίσης οι τροπολογίες των υπουργείων Εργασίας, Μετανά­στευσης, Αγροτικής Ανάπτυξης και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Τι Λέει ο Νόμος

Απόψε Πέμπτη 18/3 στις 23.00 και σε επανάληψη την Κυριακή 21/3 στις 16.00 στον

Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr