Τι Λέει ο Νόμος: Τι Σηματοδοτεί το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 (17/06/2021)

Η θέσπιση του ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19, με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινή­σεων των πολιτών εντός ΕΕ και την τόνωση της τουριστικής κίνησης και της οικονομίας γενικό­τερα, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής «Τι Λέει ο Νόμος», που θα μεταδοθεί απόψε Πέ­μπτη 17 Ιουνίου στις 23.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η εκπομπή εστιάζει στην επικείμενη θέσπιση διευκολύνσεων για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, στις εγγυήσεις που παρέχονται για την προστασία των δεδομένων προσω­πικού χαρακτήρα και τις ενστάσεις των κομμάτων, καθώς και στην ψηφοφορία στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Αθανάσιος Ζεμπίλης (Νέα Δημοκρατία), η Αναστασία Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμ­μαχία), η Νάντια Γιαννακοπούλου (Κίνημα Αλλαγής) και ο Κωνσταντίνος Χήτας (Ελληνική Λύση) συζητούν με την Αλεξία Κουλούρη για όλα τα σχετικά θέματα.

Επί τάπητος τίθενται ακόμη η πορεία των εμβολιασμών, η συζήτηση περί υποχρεωτικού εμ­βολιασμού και το πρόγραμμα COVAX, που αποσκοπεί στην ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια εναντίον της COVID-19 παγκοσμίως.

Τι Λέει ο Νόμος

Απόψε Πέμπτη 17/6 στις 23.00 και σε επανάληψη την Κυριακή 20/6 στις 16.00 στον

Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr