Τουρίστες από ΗΠΑ, Ισραήλ και Βαλκάνια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης | 03/08/2022 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT
Πρωτιά αναφορικά με το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών της για τον Ιούνιο κατέγραψε η Θεσσαλονίκη για τον μήνα Ιούνιο, αφήνοντας πίσω ανταγωνιστικούς προορισμούς.

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έδεσε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο AZAMARA ONWARD μεταφέροντας 220 τουρίστες, που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη.

Οι περισσότεροι τουρίστες αποκόμισαν θετικές εντυπώσεις από την παραμονή τους στην πόλη. Με ποσοστό 84,6% για τον Ιούνιο Η Θεσσαλονίκη κατέγραψε πρωτιά αναφορικά με το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών της για τον Ιούνιο σύμφωνα με το στατιστικό δελτίο του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η τουριστική κίνηση των τελευταίων μηνών δίνει με τη σειρά της ανάσα στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Οι άνθρωποι της αγοράς ελπίζουν η τουριστική κίνηση που κατέγραψε η πόλη τους δύο πρώτους καλοκαιρινούς μήνες να συνεχιστεί και τον Αύγουστο.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr