Υποστελεχωμένο το νοσοκομείο της Δράμας καταγγέλλουν οι γιατροί | 10/9/2021 | ΕΡΤ

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT

Υποστελεχωμένο χαρακτήρισε το νοσοκομείο της Δράμας η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Παρθένα Κιόρτεβε, μιλώντας στην ΕΡΤ3. Όπως τόνισε η κα Κιόρτεβε τον φόρτο με τον κορονοιό πέρασαν μόνον τρεις παθολόγοι και μια επικουρική πνευμονολόγος ενώ πρόσφατα παραιτήθηκε και η διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος και έτσι υπάρχει πλέον μόνον ένας αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο. Επισήμανε ακόμη ότι δεν υπάρχουν κίνητρα είτε οικονομικά είτε βελτίωσης συνθηκών εργασίας (λογικές εφημερίες, κλπ) για να προσελκυσθούν νέοι γιατροί.
Απαντώντας η διοικήτρια νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι αυτό που μας απασχολεί είναι πρώτα η ασφάλεια των ασθενών και γι’ αυτό έγιναν μέχρι σήμερα τρεις προκηρύξεις σε 19 θέσεις γιατρών. Επίσης τόνισε ότι οι έρευνες για το κύκλωμα χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών στη Δράμα δεν αφορούν τους νοσοκομειακούς γιατρούς ή το νοσοκομείο.

Official Site: http://www.ert.gr/
Official Site: http://www.ertnews.gr/
Official Site: https://www.ertflix.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ertsaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/ertnews/
Twitter: https://twitter.com/ertofficial_
Instagram: https://www.instagram.com/ertofficial_

#ΕΡΤ #ERTFLIX

About The Author
-

Η WebTv του eklogika.gr λειτουργεί ώς Video aggregator και αξιοποιεί api του youtube για να παρουσιάζει επιλεγμένα video (με σεβασμό στην δεοντολογία, την πηγή προέλευσης και τα πνευματικά δικαιώματα) στους αναγνώστες του eklogika.gr